Новини

Ходив на вулиці голий і потрапив до психлікарні

Чоловіка, який сьогодні, 2 жовтня, абсолютно голий і босий розгулювався під дощем у Львові, госпіталізували до психіатричної лікарні. Спершу його намагались зупинити патрульні, але він не реагував, згодом почав чинити спротив та поліз у бійку до полісменів.

Інформує ТСН.

У патрульній поліції ZAXID.NET розповіли, що отримали повідомлення про голого чоловіка, який йде проїжджою частиною дороги вгору по вул. Зеленій. Патрульні, які прибули на виклик на вул. Зелену, 104, виявили чоловіка, який йшов повністю роздягений зі складеними перед собою руками і молився.

“Патрульні намагалися його зупинити, почали розмовляти, але чоловік не реагував, не зупинявся та продовжував йти далі. Коли патрульні намагалися його затримати, чоловік почав дуже вириватися, чинити спротив, бився, а потім почав утікати. Він завдав кілька ударів поліцейським, не давав одягнути на нього кайданки”, – повідомили у патрульній поліції.

На допомогу прибув ще один екіпаж поліції охорони. Порушника затримали, одягнувши наручники.

У поліції кажуть, що чоловік перебував у неадеватному стані. На запитання він не реагував, але постійно читав молитви. Його доставили до психіатричної лікарні. На вигляд йому близько 20 років, його особу ще встановлюють.

Leave a Comment