Новини

Телеведуча та зірка Instagram – Олена Філонова йде у мери Києва

Телеведуча Нового каналу та зірка Instagram Олена Філонова балотується на посаду міського голови Києва.

Наразі цю інформацію підтверджує документ, опублікований на сайті КМДА – Філонову висувають на пост голови міста від Київської міської організації Політичної партії “Разом сила”.

Дана партія створена громадськими організаціями, включаючирух АвтоЄвро Сила” Лідер партії Олег Ярошевич.

Сама Філонова також підтвердила на своїй сторінці в Instagram, що приєдналася до партії “Разом сила” і братиме участь у виборах за посаду мера Києва.

Що відомо про Олену Філонову

Олені Філоновій 36 років. Свого часу вона прославилася як ведуча кількох сезонів програми “Ревізор” на Новому каналі.

На телебачення Олена потрапила після того, як кілька разів взяла участь в телешоу. Спочатку в шоу “Хто проти блондинок?”, пізніше засвітилася в програмах “Співай, якщо можеш” і “Зроби мені смішно”. Після цього її запросили на роль ведучої.

Крім роботи на телебаченні Олена Філонова активно веде свій блог в Instagram, за яким стежать понад 700  тисяч підписників. Дівчина охоче ділиться історіями про свої походи магазинами, обговорює останні тренди моди. Раніше вона також займалася дизайном авторських капелюшків та навіть створила свій іменний бренд одягу.

Філонова не приховує подробиць особистого життя і час від часу “плачеться” підписникам про те, що вона не може знайти чоловіка мрії, що її часто критикують за зайву вагу, надмірний епатаж, низький рівень IQ і т.д.

Leave a Comment