Новини

Таксист побив підлітка і забрав у нього телефон

На Тернопільщині поліцейські розслідують справу про побиття 16-річного хлопця. Він розповів, що руку на нього підняв таксист після звинувачень у відмові платити за послуги. Зловмисник не тільки побив молодика, а й відібрав у нього телефон.

У поліцію про інцидент повідомили медики Тернопільської обласної дитячої лікарні, в яку доставили 16-річного студента коледжу. Медики діагностували у хлопця тілесні ушкодження та надали допомогу.

Правоохоронці з’ясували, що молодика побив раніше судимий житель Збаразького району, який працює таксистом у Тернополі. Зловмисник розповів, що нібито потерпілий студент і його друг скористалися таксі і не оплатили послуги. Молоді люди, за словами чоловіка, не поспішали віддавати борг.

Зловмисник побачив одного з боржників на зупинці громадського транспорту і вирішив, що може забрати борг. Після словесного конфлікту чоловік кілька разів ударив юнака і забрав його мобільний телефон.

Правоохоронці внесли відомості про правопорушення до Єдиного реєстру досудових розслідувань та кваліфікували його за ч 2 статті 186 Кримінального кодексу України.

Leave a Comment