Новини

Водій із жінкою з псевдошвидкої влаштували конфлікт з копами на пів години. ВІДЕО

У Миколаєві копи зупинили псевдошвидку зі хворим, яка їхала з увімкненими спецсигналами, але не підпадала під будь-яку спецслужбу України. Копи відпустили водія і жінку, яка назвалася лікарем, але вони, не дивлячись на загрозу життю пацієнта, відмовились покидати місце.

Про це повідомляє ТСН з посиланням на пресслужбу патрульної поліції Миколаївської області.

У Мережі активно поширюється інформація про те, що патрульні незаконно зупинили автомобіль швидкої з пацієнтом, якого потрібно було терміново транспортувати до лікарні. Карета нібито простояла близько 50 хвилин.

И снова " Быдло- Полицейские " привысили свои полномочия, отличились умом , культурой и " знанием законов" Город Николаев ! Эти оборотни незаконно!остановили автомобиль скорой медицинской помощи с больным, которому назначена срочная операция и транспортировать пациента нужно было максимально быстро! Задержали бригаду с пациентом на 50 минут! Издевались, хамили, угрожали врачу бригады скорой медицинской помощи, не хотели отдавать свидетельство о регистрации специализированного медицинского транспорта!Останавливать скорую помощь, с больным и так издеваться над врачами, может стоить человеку- Жизни! Прошу, Друзья! Помогите наказать беспредельщиков!

Gepostet von Seleznova Daria am Montag, 28. September 2020

Ані водій автівки, ані жінка, яка представилася лікаркою, не були у захисних масках.

За інформацією пресслужби копів, 28 вересня о 10:00 біля Варварівського мосту патрульні помітили автомобіль Renault, який рухався з увімкненими спецсигналами синього кольору. Нанесені на автівку логотипи не підпадали під будь-які спеціальні служби України. Патрульні зупинили авто для перевірки.

Як з’ясувалося, автомобіль належить одній з громадських організацій і дозволу на використання спецсигналів водій не мав. З автомобіля вийшла жінка та почала провокувати патрульних на конфлікт. Водій, зі свого боку, пояснив, що вони перевозять чоловіка після операції в лікарню іншого міста.

Оскільки існувала загроза життю та здоров’ю людини, патрульні дозволили їм їхати далі. З моменту зупинки, за словами правоохоронців, пройшло не більше 10 хвилин. “Але водій та жінка залишились на місці, продовжували конфлікт, скаржилися на дії патрульних та поїхали лише за 30 – 40 хвилин”, — повідомили у пресслужбі. Весь цей час чоловік, який почувався недобре після операції, чекав у автівці.

Як додали у патрульній поліції, за цією подією ініційовано службове розслідування та перевіряється правомірність дій патрульних. Про результати службового розслідування додатково проінформують зацікавлених осіб.

А водія автомобіля Renault запросять до управління патрульної поліції в Миколаївській області задля складання адміністративних матеріалів. Він порушив вимоги законодавства щодо встановлення і використання спеціальних світлових або звукових пристроїв.

Судячи з відео, жінка відмовилась їхати за маршрутом тому, що хотіла написати на патрульних заяву і дочекатися інший екіпаж. На її сторінці в соцмережах поширені відео з конфліктими ситуаціями із копами. В деяких з них жителька Миколаєва називала правоохоронців образливими виразами. Також вона часто публікує дописи із збиранням коштів для хворих та пошуком працівників до Польші.

 

 

Leave a Comment