Новини

Хотів помститися за батька, але переплутав кривдника: 16-річний хлопець вбив чоловіка

Як стало відомо, на Львівщині 16-річний хлопець до смерті побив 44-чоловіка, який нібито конфліктував із батьком школяра.

За життя пораненого медики боролися чотири доби, однак безрезультатно, пишуть “Факти”.

“У пацієнта була критична травма головного мозку. Тяжка ЧМТ, забій та стиснення головного мозку важкого ступеня. З моменту госпіталізації чоловік перебував у комі”, – розповіли у реанімаційному відділенні Львівської лікарні швидкої допомоги.

З’ясувалося, що підліток накинувся на старшого чоловіка, щоб помститися за свого батька. Днями той після зустрічі з другом повернувся додому із розбитим носом, що дуже розлютило сина.

“Ну, так, трохи ніс був розбитий. Ми з ним сиділи, випивали. А потім ось – така неприємна ситуація. Ми ніколи з ним не конфліктували, але той раз сталося щось незрозуміле”, – пояснив батько неповнолітнього нападника.

За словами родичів загиблого Руслана, саме батько і підбурив сина влаштувати “з’ясування стосунків” у такий нелюдський спосіб.

Але головне у цій ситуації – хлопець накинувся не на того!

“Ну а як, батько підбурив сина, скликали дітей, діти пішли бити. І просто вбили, ні за що. Лікар підтвердив, що там був не один удар. Тобто, могли вдарити раз і він впав, а потім підійти і ще копнути, добити”, – розповіла сестра загиблого.

Виявляється, кривдником батька був інший чоловік, а не Руслан. Тобто, хлопець “переплутав” двох людей. Той самий кривдник – Василь – за час слідства встиг помиритися з батьком школяра.

А от хлопцеві за скоєне загрожує до 5 років позбавлення волі: зараз він під домашнім арештом з електронним браслетом.

Родина загиблого чоловіка наполягає на тому, щоб до відповідальності притягнули і батька дев’ятикласника.

Неповнолітньому вже оголосили про підозру та обрали запобіжний захід у вигляді нічного домашнього арешту. Віталію інкримінують вбивство з необережності.

До слова, за скоєне підлітку загрожує до 5 років позбавлення волі.

Leave a Comment