Важливо Волинь Новини

Павло Данильчук відмовився балотуватися у мери Луцька

 Керівник Волинського обласного осередку політичної партії «Народний контроль» Павло Данильчук відмовився балотуватися у мери Луцька.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

«Вибори на даний момент голови міста Луцька проходять під значною перевагою команди Ігоря Палиці, подобається це комусь в сегменті фейсбуку чи ні, але така сумна реальність. Саме йому вдалось навколо ідей розподілу ресурсів об’єднати на Волині дуже різношерстну, але спраглу до влади публіку. В Луцьку вони вже три роки контролюють міську раду, їхній кандидат має суттєву перевагу на старті виборчих перегонів завдяки тотальному адміністративному, фінансовому та інформаційному ресурсу, проведені домовленості з основними політичними гравцями та визначені сателіти в майбутній владній коаліції», – йдеться в дописі депутата.

Данильчук наголошує, що більшість лучан не підтримують такий порядок денний, але такого виборця будуть роздирати на свої відсотки з десяток нормальних кандидатів від різних політичних патріотичних сил чи самовисуванців. Так як це було і рік тому на парламентській кампанії.

«І мій похід в цей час – це була б боротьба між умовно своїми. Саме тому мною і нашою спільною командою «Народний Рух України Волинь», «Народний контроль Волинь», «Розвиток Мікрорайонів Міста» прийнято рішення не висувати власного кандидата на посаду міського голови. Натомість ми звертаємось до патріотичних сил Луцька та Волині, в першу чергу до «Європейської Солідарності», «Свободи», «Голосу» та інших узгодити спільного кандидата на міського голову до 5 жовтня, тобто до моменту офіційного зняття зареєстрованих кандидатів. В такому випадку ми усі відповідальні перед містом, а не лише перед своїми політичними партіями, даємо громаді шанс змінити хід цих виборів та перемогти олігархічних ставлеників. Можливо це майже нереально звучить, але і багато звершень було зроблено, коли в них ніхто не вірив!» – заявив Данильчук.

1 коментар

Leave a Comment