Волинь Новини

У Луцьку змінять рух маршрутки (Деталі)

Рішення про появу нового маршруту та зміну схеми руху маршруту № 23 ухвалили на засіданні виконкому Луцької міської ради. Оголосили конкурс для визначення перевізників.

 

Новий автобусний маршрут №37 їхатиме із села Жабка до Нового Ринку. Передбачають, що загалом на маршруті працюватимуть 2 автобуси, таким чином У Луцькій міській раді хочуть розв’язувати проблему з доїздом мешканців Прилуцької сільради, – пише Суспільне.

 

Шлях у прямому та зворотному напрямках пролягатиме через: села Жабка, Дачне, Прилуцьке, вулиці Наливайка, Карбишева, Конякіна, Гордіюк, Відродження, Молоді, Соборності, Перемоги, Винниченка, Набережна, Ковельська, Червоного Хреста, Львівська, Окружна.

Зміни у русі маршруту №23 Так, маршрут курсуватиме від села Рованці до “Адреналін Сіті”. Передбачають, що працюватимуть на маршруті 7 автобусів з інтервалом у 15 хвилин.

 

У прямому та зворотному напрямках маршрутка № 23 їздитиме так: село Рованці, Дружби Народів, Бенделіані, Станіславського, Гнідавська, Данила Галицького, Глушець, Паркова, Волі, Київський майдан, Задворецька, Карпенка-Карого, Соборності, Гордіюк, Конякіна.

Leave a Comment