Новини

По-звірячому вбили завуча школи: помста за оцінки?

Як стало відомо, у Тернополі жорстоко вбили заступницю директора однієї з місцевих шкіл.

Тіло мертвої жінки учора вранці близько 11:30 виявила сусідка. Вона одразу звернулася до правоохоронців.

Як розповіли у поліції Тернопільської області, на місце події виїхала слідчо-оперативна група. Зайшовши у квартиру, правоохоронці знайшли жінку 1967 р.н. зі слідами насильницької смерті. У потерпілої експерт виявив травми голови та шиї.

За словами начальника ГУНП у Тернопільській області Олександра Богомола, загибла працювала заступницею директора в одній зі шкіл обласного центру. Вона вранці не вийшла на роботу і не відповідала на дзвінки. Перевірити, чи все гаразд, попросили сусідку.

Про смерть колеги вчителі говорять таке, повідомляє galas.te.ua:

“Сумна звістка сколихнула колектив ТЗОШ №11. З невідомих причин у власному помешканні померла наша колега, заступник директора з навчально-виховної роботи, талановитий педагог, творча особистість, прекрасна людина Макаренко Анжела Володимирівна. Коли зранку,  22 вересня, колеги побачили зачинені двері учительської, одразу закралася тривога, адже Анжела Володимирівна була ранньою пташкою…

Звістка про трагедію блискавкою вразила серця усіх працівників школи. Завжди енергійна, життєрадісна, харизматична, вишукана, вимоглива, сповнена ідей та задумів…Такою вона залишиться в пам’яті колег та багатьох поколінь вдячних учнів. Сумуємо, не можемо збагнути, що так рано, на 54-ому повороті, застигла така ще повноводна ріка Вашого життя, незабутня колего” – згадують колеги.

Leave a Comment