Волинь Новини

Земельна комісія може виділити землю для приватної фірми у Старому місті

У Старому місті можуть виділити землю для приватної фірми на Кафедральній, 11.

Про це йшлось під час засідання постійної депутатської комісії із земельних відносин, 21 вересня, – передає ВолиньUA.

ТОВ «ЛУЦЬК РІЕЛ ІСТЕЙТ ДЕВЕЛОПМЕНТ» просить надати дозвіл на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки на вулиці Кафедральній, 11 (площею 0,0273 га).

Члени комісії із земельних відносини підтримали без обговорення даний проєкт рішення, наголосивши, що нехай підприємець оформляє землю та сплачує оренду землі до міського бюджету.

Хоча у попередньому питання, яке вноситься неодноразово на розгляд сесії, яке по суті аналогічне, але знаходиться вже в близькості до Луцького замку на території Центрального ринку, на Замковій, 1-б громадянам Лотишу Е.П., Тонюк О.П. – акценти комісії змінюються і наголошуються, що це Старе місто. Хоча і Кафедральна, 11 теж історична частина міста.

Вибірковість у прийняті рішень і про наповненість бюджету з оренди землі можна говорити про прецедент, коли дочкою екс-мера Кривицькою на Караїмській, 3, здійснила самозахват комунальної землі. А протягом двох років не оформила землю під приватним приміщенням та не сплачувала до міського бюджету жодної гривні з оренди землі.

Leave a Comment