Волинь Новини

У Луцьку на Рівненській неповнолітній влаштовував розбої, обкрадаючи людей

В обласному центрі Волині неповнолітній хлопець здійснював розбої на вулиці Рівненській. Зокрема, злочинець бив чоловіків та відбирав у них цінні речі з грошима.

Про це йдеться у вироку Луцького міськрайонного суду Волинської області, – передає ІА Волинські новини.

Так, 8 липня близько 23:30 неповнолітній, перебуваючи поблизу АЗС «Shell» на вулиці Рівненській, напав на чоловіка, вдаривши його в обличчя. Потім він вкрав у потерпілого гаманець, завдавши шкоди на 1050 гривень.

Ще один епізод розбою трапився через п’ять днів поблизу зупинки громадського транспорту «Луцькпластмас», що навпроти будинку №109 на вулиці Рівненській. Неповнолітній вдарив потерпілого по потилиці, а коли той впав, почав добивати ногами. Потім він вкрав в лежачого чоловіка сумку з грошима та документами. Сума вкраденого – 1367 гривень.

Допитаний неповнолітній визнав свою вину по кожному з епізодів. Він зауважив, що відшкодував збитки, розкаявся у вчиненому та попросив вибачення у кожного з потерпілих.

Тож суд спочатку призначив йому покарання у виді чотирьох років та трьох місяців позбавлення волі, змінивши його на умовне на один рік та шість місяців.

Leave a Comment