Новини

Знайшов у подарунковій коробці: чоловік виявив предмет, схожий на гранату

Як стало відомо, у Чернівцях чоловік виявив предмет, ззовні схожий на ручну гранату. Наразі правоохоронці встановлюють осіб, причетних до вчинення кримінального правопорушення.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Сьогодні, 20 вересня, до поліції надійшло повідомлення від 43-річного чернівчанина. Чоловік повідомив, що біля гаражних воріт домогосподарства він виявив предмет у подарунковій коробці, ззовні схожий на гранату.

На місце події одразу прибула слідчо-оперативна група Шевченківського відділення поліції та співробітники відділу вибухотехнічної служби ГУНП в Чернівецькій області.

Правоохоронці огородили територію виявлення небезпечного предмета і вилучили предмет, ззовні схожий гранату Ф-1, яку направили на дослідження до Чернівецького науково-дослідного експертно-криміналістичного центру.

Також працівники поліції оглянули територію, прилеглу до домогосподарства і опитали свідків та очевидців вказаної події.

Наразі вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками частини 1 статті 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання від 3 до 7 років позбавлення волі.

Leave a Comment