Новини

Зеленський видав плани з порятунку безвізу для України, з’явилася заява

Володимир Зеленський прокоментував чутки про те, що Україна може втратити безвіз.

Про це повідомляє інформаційне видання “Politeka“.

Зокрема, він заявив, що поділяє стурбованість західних політиків з приводу процедури призначення керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури.

Крім того, під час візиту на Івано-Франківщину президент відповів на запитання журналістів про можливе скасування для України безвізового режиму з ЄС.

Глава держави зазначив, що “не звертає уваги” на заяви деяких українських політиків з цього приводу. Він пояснив, що в України є нормальна комунікація із західними партнерами та розповів, як його будуть рятувати.

“Я розумію, що має на увазі склад комісії Спеціалізованої антикорупційної прокуратури, я читав уважно, що заявили західні партнери, те, що заявили представники тих чи інших посольств в Україні. Вони сказали, що хочуть подивитися, щоб комісія дуже уважно працювала, щоб вона прозоро працювала і прозоро обирала професійного майбутнього керівника САП. Я повністю поділяю їхню думку, повністю їх підтримую, вважаю, що по-іншому не може бути“, – сказав Зеленський.

Також раніше повідомлялося, що прем’єр-міністр Денис Шмигаль розповів, яка доля очікує безвізовий режим для України. Зокрема, він запевнив, що безвізовому режиму України з Європейським союзом нічого не загрожує.

 

Leave a Comment