Новини

Пасажирка жорстоко побила кондукторку через зауваження про маску

У Сумах жорстоко побили кондукторку тролейбуса. Інцидент трапився у салоні тролейбуса № 275, що о 21:10 курсував за маршрутом № 7 «Хіммістечко – Центроліт».

Про це повідомляє пресслужба КП СМР «Електроавтотранс» у фейсбуці, передає ТСН.

За словами кондукторки Світлани, на зупинці «Вишневий сад» до салону зайшли дві жінки, одна з них – без захисної маски.

«Зауваження вдягнути маску одна з пасажирок, яка перебувала у стані алкогольного сп’яніння, сприйняла доволі агресивно: почала лаятися, використовуючи нецензурну лексику, ображати кондуктора та навіть вирішила з’ясувати стосунки з водієм. На повторні прохання дотримуватися вимог карантинних обмежень та вдягти засіб індивідуального захисту або ж покинути салон комунального транспорту, рішуче налаштована пасажирка ніяк не реагувала й продовжувала скандалити. В результаті водій був вимушений зупинити рух тролейбусу. У той час, як кондуктор вийшла з салону на зупинку і почала викликати поліцію, розлючена пасажирка накинулася на неї: спочатку працівниця підприємства отримала удар в обличчя, потім – удари по рукам, ногам, тілу», – розповіли у «Електроавтотрансі».

Зупинити бійку та вгамувати п’яну пасажирку насилу змогли водій, перехожі та поліція, яка вже прибула на місце за викликом.

«Кондукторка захищалася як могла, але ж травмувань уникнути не вдалося. Лікарі зафіксували на руках та обличчі потерпілої численні гематоми, забій 3-го та 4-го пальців лівої руки та променевої кістки на правій руці. Після допомоги медиків, постраждала написала заяву до поліції», – додали у пресслужбі підприємства.

Безпрецедентний випадок: у Сумах пасажирка побила кондуктораІнцидент стався у салоні тролейбуса №275, що о 21:10…

Gepostet von КП СМР "Електроавтотранс" am Donnerstag, 17. September 2020

Leave a Comment