Важливо Волинь Новини

Голова ОДА Юрій Погуляйко здійснив робочу поїздку на Турійщину

Голова облдержадміністрації Юрій Погуляйко продовжує здійснювати робочі поїздки у райони області, аби вивчати проблеми регіону особисто.

Так, 16 вересня 2020-го року очільник області відвідав Турійщину, – передає Управління інформаційної політики та цифрової трансформації облдержадміністрації.

 В рамках робочої поїздки Юрій Погуляйко оглянув хід ремонтних робіт амбулаторій Турійського району, а саме: реконструкцію амбулаторії загальної практики сімейної медицини в смт Турійськ та капітальний ремонт амбулаторії загальної практики сімейної медицини в с.Купичів. Обидва об’єкти будуються за кошти проєкту Світового банку «Поліпшення охорони здоров’я на службі у людей». Вартість робіт у Турійській амбулаторії загальної практики сімейної медицини – 9 млн 425 123 тис. грн, а капітальний ремонт Купичівської амбулаторії загальної практики сімейної медицини вартує 10 млн 751 456 тис. грн.

 

Окрім цього, голова ОДА відвідав філію ФГ «АМІЛА» «Пекарня «Хлібний край», де керівниця Анна Микитюк ознайомила з основними технологічними процесами виробництва хліба та хлібобулочних виробів та розповіла про роботу підприємства, на якому працює 140 людей.

Також голова ОДА в ході поїздки оглянув та обговорив з місцевим керівництвом хід ремонту дороги Т03-09 відрізок Туличів-Купичів

Leave a Comment