Важливо Волинь Новини

Юрій Погуляйко все зробив для того, щоб на Волині змогли видобувати торф, – Вахович

Голова Волинської обласної ради Ірина Вахович позитивно відгукнулась про роботу та співпрацю з головою Волинської ОДА Юрієм Погуляйком.

Про це вона повідомила в інтерв’ю «Волинській правді».

На сьогоднішній день у мене особисто склалися хороші стосунки із Юрієм Погуляйком. Всі мої рішення і прохання з боку ОДА знайшли підтримку. До прикладу, те ж питання «Волиньприродресурсу», яке ми довгий час не могли зрушити з мертвої точки, Юрій Михайлович все зробив для того, щоб ми, нарешті, змогли видобувати торф. Є цілий ряд позитивних кроків у наш бік, кадрові питання в тому числі, – повідомила чиновниця.

Також голова Волинської облради пояснила, чому перед призначенням Юрія Погуляйка на Волинь була скликана позачергова сесія облради, яка проголосувала за направлення звернення до Президента України з проханням не призначати Юрія Погуляйка на посаду голови Волинської облдержадміністрації.

Тоді аргументи зводилися до того, що депутати хотіли бачити головою ОДА місцеву людину. Ми ж не знали тоді Юрія Погуляйка. Ми розуміли, що це може бути найкраща кандидатура і, можливо, ми робимо помилку, ухвалюючи таке рішення. Однак ми дуже хотіли місцеву людину тільки через те, що перед тим головою ОДА був Олександр Савченко, – пояснила Ірина Вахович.

 

Leave a Comment