Важливо Волинь Новини

Хто офіційно повідомив про намір поборотись за крісло мера Луцька

Уже незабаром, 25 жовтня, в Україні відбудуться місцеві вибори. Це означає, що в Луцьку врешті офіційно оберуть очільника міста. Донині ж майже 3 роки обласний центр Волині жив без мера, із виконувачем обов’язків.

Уже стало відомо орієнтовний список кандидатур тих, хто уже оголосив про своє бажання поборотися за цю посаду, або ж повідомляв про наміри в інформпросторі. Нагадаємо, висування кандидатів на посади голів рад населених пунктів, кандидатів в депутати розпочалося 15 вересня і триватиме до 00:00 24 вересня, – передає ІА ВолиньPost.

Нинішній радник міського голови Луцька змагатиметься за посаду мера від партії “За майбутнє”. Про це заявляли під час форуму прихильників політичної сили у Луцьку 11 вересня. Зауважимо, що Ігор Поліщук у 2017 році став виконувачем обов’язків мера, секретарем ради після смерті тодішнього очільника Миколи Романюка. Також працював на посадах головного юрисконсульта, заступника голови правління БФ “Фонд Ігоря Палиці “Тільки разом”.

Хто змагатиметься за крісло мера Луцька

Від партії “Європейська солідарність” за мерське крісло боротиметься Юрій Моклиця. заявили про це 16 вересня під час конференції, де партійці підтримали його кандидатуру на посаду Луцького міського голови. Юрія Моклицю знають у місті як актора-аматора, громадського діяча та ексзаступника мера Луцька.

Хто змагатиметься за крісло мера Луцька

Від “Слуги народу” на посаду мера Луцька йде Роман Бондарук. Про це повідомив очільник волинського осередку партії Валерій Стернійчук на своїй сторінці у facebook, адже 31 серпня на з’їзді кандидата на крісло мера у Луцьку не оголосили. Роман Бондарук у жовтні 2010-го обраний депутатом Луцької міської ради, був членом міськвиконкому Луцької міської ради. Раніше Бондарук був головою правління КП “Промбуд–6”. Наразі ж він є директором ТзОВ “Волинська друкарня”.

Хто змагатиметься за крісло мера Луцька

Кандидаткою на посаду Луцького міського голови від Громадянського Руху “Свідомі” стала Алла Надточій. Про це лідер “Свідомих” Андрій Покровський заявив 4 вересня під час конференції руху. Алла Надточій із 2015 року – депутатка Луцької міської ради. Нині член ГР “Свідомі” та виконавчий директор організації на громадських засадах.

Хто змагатиметься за крісло мера Луцька

Про намір балотуватися на посаду Луцького міського голови від “Часу принципових” заявив громадський діяч і бізнесмен Віктор Грисюк. У Луцьку він відомий як організатор фестивалю “Art jazz” та співвласник джаз-клубу “Цитра”.

Хто змагатиметься за крісло мера Луцька

Микола Федік претендує на мерське крісло від ВО “Свобода”. Про це він заявив 17 вересня у відповідному відеоролику. Федік – приватний підприємець, депутат Луцької міської ради з жовтня 2015 року (голова фракції ВО “Свобода”).

Хто змагатиметься за крісло мера Луцька
Луцький адвокат Артур Мартіросян теж балотуватиметься на посаду міського голови. Відповідне відеозвернення від опублікував на своїй сторінці у facebook. Зауважимо, що у відео до лучан разом із ним звертається, ймовірно, і його команда: доктор психологічних наук, професорка Жанна Вірна, адвокат Андрій Комар та інші.
Хто змагатиметься за крісло мера Луцька
За крісло мера Луцька від партії “Голос”, ймовірно, змагатиметься Богдан Шиба. Свого часу Шиба був першим заступником голови Волинської обласної державної адміністрації. У 2006 році його обрали мером Луцька, де пропрацював до жовтня 2010 року. Нині Богдан Шиба очолює ДП “Волиньстандартметрологія”.
Хто змагатиметься за крісло мера Луцька

Leave a Comment