Новини

Нардепа від групи «За майбутнє» у ВР вдруге за рік «спіймали» за грою на планшеті

Народний депутат від групи «За майбутнє» Дмитро Лубинець під час засідання Верховної Ради в середу, 16 вересня, намагався одночасно працювати і грати у шахи.

Безпартійний самовисуванець по 60 округу (Донецька область), член депутатської групи «За майбутнє» Дмитро Лубинець грав партію в шахи онлайн, але йому доводилося весь час відволікатися – то на терміновий робочий дзвінок, то через необхідність голосувати. Про це свідчать фото і відео кореспондента «Апострофа».

Зрештою, він припустився фатальної помилки і програв супернику з Індії. Саме в цей час у парламенті розглядали законопроект про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення діяльності Національного агентства з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів. Після поразки у грі нардеп ще встиг проголосувати – натиснувши кнопку «Утримався». Зрештою рішення по проекту закону не прийнято, документ підтримало 215 парламентарів.

За даними chess.com за два дні Дмитро Лубинець програв у шахи-онлайн 10 партій поспіль.

Як повідомляв раніше, 6 лютого 2020 року, Главком, нардеп також грав у шахи на планшеті під час розгляду закону про ринок землі. Того дня Рада розглянула менше 200 правок з понад 4 тис. до закону про ринок землі і закрила засідання.

Leave a Comment