Волинь Новини

Вибори мера Луцька: другий тур обіцяє бути гарячим і несподіваним

Майже 40% лучан досі не визначилися, кому з кандидатів на посаду міського голови Луцька віддадуть свій голос на виборах 25 жовтня. Такими є результати одного з останніх соціологічних досліджень.

І якщо новостворена політична сила вчорашніх укропівців – «За майбутнє» – впевнено укріплює свої позиції у області, об’єднавшись навіть зі своїми вчорашніми ворогами, то тил – а в даному випадку це сам обласний центр, у них ще дуже хиткий.

Варіант «я не піду на вибори, бо там все вже куплено», – теж не вірний. Потрібно йти голосувати! Адже якщо Ігор Поліщук дійсно пройде у перший тут, то 2 тур обіцяє бути гарячим. Наразі і справді найбільшу підтримку з-поміж кандидатів на крісло мера Луцька має саме Поліщук. Втім, на противагу йому, згідно соціологічних досліджень, виділяють кілька альтернативних кандидатів, і один – особливо незручний для молодого ставленика Палиці.

Мова йде про Романа Бондарука (партія «Слуга народу»), який згідно інсайдерської інформації та даним соціологічних досліджень, таких як «ФАМА», «Рейтинг» займає стійку позицію і друге місце після Поліщука по голосам виборців. Якщо на виборчий ринг проти Поліщука виходить Роман Бондарук, то шансів на перемогу в молодого радника міського голови Луцька меншає.

Leave a Comment