Новини

П’яні брати, які страляли з балкону по дитячому майданчику, отримали всього штраф

50-річні жителі Вінниці, які відкрили з балкона стрілянину по дитячому спортмайданчику, оштрафували на дві тисячі гривень, конфіскували зброю і відпустили по домівках.

Про це повідомляє ТСН.

Так, в обідній час нетверезі місцеві жителі відкрили стрілянину по дітях біля школи №4 з власного балкона. Поліцію викликали перехожі, які стали свідками інциденту. Однак, так як ніхто не постраждав, їм загрожує лише штраф.

“Почалися постріли, я повернувся і побачив на балконі двох чоловіків зі зброєю. Сто відсотків, що в напрямку дітей, і безліч дітей гуляло”, – розповів очевидець.

Відомо, що чоловіки є братами, під час затримання один з них чинив опір, так що поліції довелося застосувати силу. Сусідка знизу розповідає, що таким чином брати захищали її від дітей, які нібито кидали в її вікна каміння, однак правоохоронці заперечують цю версію. Примітно, що стрілки навіть не намагалися ховатися і посміхалися в знімають їх камери.

“Ніяких пошкоджень від куль не було виявлено і самих куль не виявили. Cам чоловік повідомив, що стріляв у повітря. Він стріляв з НЕ зарядженого кулями, проте воно все одно видає звуки, які люди сприймають як постріли”, – розповіли в Нацполіціі Вінницькій області.

Leave a Comment