Важливо Волинь Новини

Юрій Погуляйко відвідав реконструйовані амбулаторії Горохівського району

Амбулаторії Горохівського району, що реконструювалися в області в рамках проєкту Світового банку «Поліпшення охорони здоров’я на службі у людей», відвідав голова облдержадміністрації Юрій Погуляйко сьогодні, 15 вересня 2020-го року, аби ознайомитися із якістю виконаних робіт та вислухати проблемні питання на місцях.

Зокрема, голова ОДА відвідав амбулаторії у селах Печихвости, Лобачівка та Журавники. Загалом суттєвих зауважень щодо будівельних робіт під час робочої поїздки голова ОДА не висловив, – передає Управління інформаційної політики та цифрової трансформації облдержадміністрації.

Щодо питань, які порушили перед очільником області, то це відсутність автомобіля для сімейного лікаря амбулаторії с.Журавники.

«Якісні медичні послуги у сільській місцевості – пріоритет для нас, тому важливо, аби в медзакладах такого типу було все необхідне, а послуги надавалися не просто вчасно, а якомога швидше», – зауважив Юрій Погуляйко.

Довідково:

Реконструкція фельдшерсько-акушерського пункту під амбулаторію загальної практики сімейної медицини в с.Печихвости Горохівського району коштувала 4 млн 849 тис. грн.

Реконструкція приміщення дитсадка під амбулаторію ЗПСМ в с.Лобачівка – 9 млн 475 тис. грн.

Реконструкція приміщення аптеки під амбулаторію ЗМПС в с.Журавники – 4 млн 261 тис. грн.

Leave a Comment