Важливо Волинь Новини

Скандал у «Слузі народу» на Волині: партію покинула ціла міська організація

У Володимир-Волинській міській організації партії «Слуга народу» розгорівся скандал: члени партії висловили незгоду із грошовими оборудками в обласному осередку.

Про відповідне рішення повідомив на своїй сторінці в мережі Фейсбук представник президентської партії «Слуга народу» у Володимирі-Волинському Павло Горошкевич.

“Був представником ЗЕ-команди, – заявив Павло Горошкевич. – Наш романтизм та енергію просто, безсоромно використали безсовісні та безчесні політики…

Зі слів Павла Горошкевича, на Волині вже давно ходять чутки про грошові оборудки в обласному осередку, але раніше вони відмовлялися цьому вірити.

“Після останніх подій, що розгорнулися в обласному виборчому і партійному штабі “Слуга народу”, і після нашої зустрічі з Миколою Юнаком, ми зрозуміли, що далі нам не по дорозі…

Тому ми з командою не можемо підтримувати рішення політичного штабу і осередку стосовно висунення кандидата на посаду міського голови у Володимирі-Волинському Миколи Юнака…”, – аргументував вихід із політичної партії “Слуга народу” своєї організації Павло Горошкевич.

 

Leave a Comment