Волинь Новини

Тіло молодого волинянина з понівеченого авто довелось вирізати. Смертельна ДТП — на Рівненщині (ФОТО)

Як стало відомо, смертельна ДТП сталася близько опівночі, 14 вересня у Володимирецькому районі на Рівненщині. Трагедія відбулася на трасі “Київ-Ковель-Ягодин”, поблизу села Ромейки. Про це повідомляє Офіційний сайт Національної поліції України, передає Радіотрек.

Слідчо-оперативна група встановила, що 28-річний водій автомобіля Seat Alhambra на смузі зустрічного руху допустив зіткнення із вантажівкою Volvo із причепом.

Отримані тілесні ушкодження кермувальником мінівена виявилися несумісні з життям — медики «швидкої» лише констатували його смерть.

Тіло молодого чоловіка з понівеченого авто деблокували рятувальники.  Водій легковика, житель Волинської області від отриманих травм помер на місці пригоди.

Допомога лікарів знадобилася і 23-річному водієві вантажівки, який отримав забої та садна. Після надання медичної допомоги його відпустили, 26-річний пасажир Seat не постраждав.

До слова, відкрито кримінальне провадження за фактом порішення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого.

Leave a Comment