Новини

Доньки попросили районний суд помилувати батька, який убив їхню матір

На Тернопільщині Збаразький районний суд виніс вирок обвинуваченому у вбивстві: чоловіка засудили до 4 років позбавлення волі.

Як інформує “Номер один“, трагедія сталася на Лановеччині у першій декаді жовтні 2018-го. Попоравшись по господарству, втомлений Василь (з етичних міркувань імена учасників конфлікту змінено) зайшов до хати. І з огидою побачив п’яну дружину, котра лежала, перегородивши коридор.

“Знову набралася?”, – гнівно звернувся до неї і, не стримавши люті, декілька разів ударив ногою в груди та живіт. У відповідь жінка лише щось незрозуміло пробелькотала.

Плюнувши, чоловік гримнув дверима й пішов до літньої кухні. Через якийсь час таки повернувся до хати, але дружина так і лежала на підлозі. Василь нахилився до неї, аби підвести, аж раптом зрозумів, що вона не дихає, а в кутику рота тонкою цівочкою запеклася кров. Відсахнувшись від убитої, чимшвидше зателефонував матері та попросив покликати місцеву фельдшерку. Мовляв, щось жінка занедужала, впала на підлогу і лежить нерухомо.

Занепокоєна новиною і відчуваючи лихо, мати одразу прийшла на обійстя до сина. Переконавшись, що невістка вже й охолола, пенсіонерка зателефонувала до голови сільської ради, а вже той викликав медика та поліцію. Проте врятувати життя молодиці не вдалося, оскільки жінка на момент прибуття лікаря ознак життя вже не подавала.

Leave a Comment