Важливо Волинь Новини

Чому фонтан за 12,5 мільйонів грн. не встигли добудувати до 935-річчя Луцька

На Театральному майдані Луцька тривають роботи з облаштування нового сухого фонтану. На Сьогодні робітники вже завершують бетонні роботи.

Про це у коментарі ІА ВолиньPost розповів директор КП «Луцькводоканал» Віктор Гуменюк.

Нагадаємо, радник Луцького міського голови Ігор Поліщук заявив, що фонтан на Театральному майдані планували завершити до Дня Луцька. Вартість робіт – 12,5 мільйона гривень.

За словами Віктора Гуменюка, завершити роботи раніше не вдалося через низку форс-мажорних обставин, зокрема, карантинні обмеження та оскарження трьома учасниками рішення тендеру в Антимонопольному комітеті. Тому договір з переможцем підписали лише у травні, а не як планували в березні, кошти на реалізацію проєкту також отримали наприкінці травня.

«На сьогодні бетонні роботи закінчені, хоча саме розбирання бетонного «корита» фонтану мало тривати 3 місяці. Цього тижня почнеться монтаж обладнання», – сказав очільник «Луцькводоканалу».

Не передбачали й благоустрій навколо фонтану, адже попередньо відповідні роботи планували здійснити в рамках реконструкції Театрального майдану, тому на сьогодні триває коригування проєкту.

Leave a Comment