Важливо Волинь Новини

Повідомили, хто є перевізником маршруту, який у Луцьку заблокували ветерани АТО

У Луцьку на автостанції №1 ветерани АТО у неділю, 13 вересня, заблокували автобус через те, що перевізник відмовляв у пільговому перевезенні учасників бойових дій і членів сімей загиблих.

Про це раніше повідомили у фейсбуці на сторінці Товариства інвалідів АТО Волині.

Як пізніше стало відомо виданню Волинь infa ветерани АТО зайшли з посвідченнями в автобус, у відповідь водій відомовився їх вести та втік з автобусу. Після таких безвідповідальних дій водія всі пасажири рейсу пішли до каси і здали квитки, а Луцькі ветерани заблокували рух приміського автобусу через порушення водієм прав ветеранів у безкоштовному перевезенні, яке гарантує держава та стали очікувати водія та власника.

Пізніше психологиня Олена Звєрєва назвала прізвище перевізника. За її словами це  Михайло Михайлович Яцишин. Він є перевізник і водночас доктор юридичних наук, викладач в університеті, – стверджує жінка.

Також на її сторінці у фейсбуці було опубліковано офіційний коментар диспетчера і касира Луцької автостанції відносно ситуації з цим перевізником.

Варто зазначити, що робота автостанції та всі інші маршрути працювали згідно графіку, пізніше активісти викликали поліцію та написали на перевізника заяву.

Офіційний коментар диспетчера і касира Луцької автостанції: сім’ї загиблих можуть їздити по пільгах, а жодного учасника АТО, інваліда війни, перевізник Яцишин перевозити не буде, чим порушив закон УКРАЇНИ! Додам, що Яцишин М. М. є викладачем СНУ юридичного факультету, доктором наук, то ж він по своєму трактує закон України і вчить студентів, і це не кацапстан, це Волинь, ніколи ще ворог не був так близько!

Gepostet von Олена Звєрєва am Sonntag, 13. September 2020

2 коментарі

  • а почему эти атошники все время что-то блокируют. Пока маршрутчики вкалывают, чтобы прокормить свои семьи, ЭТИ бездельничают и не дают покоя нормальным людям. Лучше бы на завод шли работать и поднимать разрушенную их майданом экономику.

  • Ну, насчет того, что так все вот взяли и сдали билеты, явно вранье. И с какой стати водитель должен вести пол автобуса бесплатно? Этим “ветеранам” хлеб в магазине тоже бесплатно продают???

    модераторы, а вы что, публикуете только те комментарии, которые вписываются в регламент майдана и политику “партии”. Моего предыдущего я так и не увидела? Правда-матка глаза колет?

Leave a Comment