Важливо Волинь Новини

Григорій Пустовіт зустрівся з Послом Французької Республіки в Україні

У стінах Луцької міської ради відбулась зустріч з Надзвичайним та Поважним Послом Французької Республіки в Україні Етьєном де Понсен.

Про це пише сайт Луцькради.

У зустрічі взяли участь секретар міської ради, виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт, начальники управлінь туризму та промоції міста Катерина Теліпська, міжнародного співробітництва та проектної діяльності Віткорія Гомонець, а також політичний радник Посла Лое Лагранж, прес-аташе посольства Франції Ежен Полянски-Хаас, директор ГО “Альянс Франсез” у м. Рівне, перекладач Надія Чумак.

“Наші країни знаходяться в різних точках континенту, ми на заході, ви — на сході. Однак, у нас надзвичайно багато спільного, і, напевно, було б дуже непогано більше розвивати наші відносини”, – зазначив Етельєн де Понсен.

Присутні обговорили реалізацію проєкту “Шлях Королеви”, а також перспективи реалізації подальших спільних ініціатив та проєктів між Луцькою міською радою і Посольством Французької Республіки в Україні.

На згадку про зустріч Григорій Пустовіт та Етельєн де Понсен обмінялись пам’ятними сувенірами. Зокрема — до Франції попрямує пам’ятна медаль до 590-ї річниці з’їзду європейських монархів у Луцьку.

Leave a Comment