Новини

Матері і дружини загиблих в АТО прийшли до продавщиці, яка назвала їх рідних вбивцями. (ФОТО, ВІДЕО)

Матері і дружини криворіжців, які загинули, захищаючи територіальну цілісність і незалежність України, звернулися в поліцію з приводу інциденту, що стався сьогодні, 11 вересня, в одному з магазинів Тернівського району Кривого Рогу.

Про це повідомили сайту 0564.ua активісти ГО “Визвольний Рух”.

Світлана Малькова, Тамара Сухомлин, Людмила Курачанська, Тетяна Асмолова і Тата Баринська прийшли до магазину, в якому працює прихильниця “русского міра” і попросили подивитися їм в очі. Жінки попросили пояснити, чому їх синів і чоловіків власниця магазину називає вбивцями? На якій підставі вона називає Україну російською землею? Вони підкреслили, що за сепаратизм, згідно з чинним законодавством України, передбачена відповідальність.

Одна з жінок зазначила, що пам’ять загиблих воїнів ображають буквально поруч з меморіалом, де на плитах викарбувані імена їх рідних.

На момент візиту родичів загиблих захисників України разом з господинею магазину знаходився її син. Присутні на місці інциденту активісти ГО “Визвольний Рух” зажадали вибачитися перед матерями і дружинами загиблих воїнів АТО, на що син продавщиці відправив небайдужих криворіжців в суд.

Господиня магазину не вибачилася і на зауваження однієї з родичок загиблих заявила:

“А шо ви такі захисники, шо ви 6 років не можете вигнати Росію”.

Родички загиблих захисників України викликали поліцію і надали свої пояснення.

Нагадаємо, з заявою в поліцію намір звернутися і Володимир Пінчук, в розмові з яким власниця магазину і образила українців і пам’ять загиблих українських воїнів.

Нагадаємо, сьогодні Володимир Пінчук надав відео, на якому жінка, яка торгує в магазині, розміщеному в одному з будинків на вулиці Вартаняна в Тернівському районі Кривого Рогу, заявила йому, що українці самі вбивають, в Україні йде громадянська війна, а українські бійці загинули , тому що “вбивали людей”. За її словами Росія українців не вбиває, українці займаються розбоєм, і це (Україна, Кривий Ріг -?) Російська земля. До цього, за словами Володимира, вона розповідала людям на вулиці біля магазину про те, що Крим, Донбас і Луганськ вчасно пішли з України, шкодуючи про те, що “ми, що живемо в Україні – американська колонія” цього не зробили.

Leave a Comment