Новини

Жінка повідомила поліцію про те, що син зберігає наркотики

Як стало відомо, у Тарасівцях в помешканні місцевого жителя правоохоронці виявили канабіс. Про незаконні дії правопорушника повідомила його мати.

Про це повідомляє пресслужба Головного управління Національної поліції в Чернівецькій області, пише molbuk.ua.

До Новоселицького відділення поліції звернулася 51-річна місцева жителька та повідомила, що її син за місцем проживання зберігає наркотики.

За вказаною адресою виїхала слідчо-оперативна група Новоселицького відділення поліції. За згодою заявниці правоохоронці провели огляд будинку. Співробітники поліції виявили та вилучили у 26-річного чоловіка півкілограма висушеного листя канабісу.

Вилучені речові докази поліцейські направили до Чернівецького науково-дослідного експертно-криміналістичного центру на експертизу.

Слідчі поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками частини 1 статті 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Порушнику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до трьох років.

Leave a Comment