Аналітика Важливо Волинь Новини

У партії «За майбутнє» вважають, що навіть порядна людина з іншого регіону не може керувати на Волині

У партії «За майбутнє» негативно віднеслись до призначення на Волинь голови ОДА – Юрія Погуляйка, який родом з Луганщини.

При цьому за більше як півроку роботи на Волині головною претензією з боку, так званої, місцевої опозиції є те, що він не народився на Волині.

Ось і луцький бізнесмен Андрій Разумовський, який вже заявив про підтримку та участь у місцевих виборах разом з партією «За майбутнє», повідомив у інтерв’ю виданню «Перший», що в людини, яка все життя не прожила на Волині нічого у владі тут не вийде.

Я не вірю, що людина, яка все життя прожила в іншому регіоні, навіть якщо вона дуже порядна і класна, може приїхати на Волинь, стати патріотом цього регіону і жити для того, щоб його розвивати. А інакше – нічого не вийде, – повідомив бізнесмен.

Цікава думка, мабуть молодий бізнесмен не знав, що сьогоднішній лідер партії «За майбутнє» нардеп – Ігор Палиця за президенства Петра Порошенка був також призначений головою ОДА не в рідну область, а в Одеську, чи це означає за логікою бізнесмена, що він неефективно там працював? Питання відкрите.

Варто зазначити, що раніше Юрій Погуляйко у інтерв’ю «Волинській правді» повідомив, що ті, кому не до вподоби його незалежна позиція, жодного реального компромату на нього не знайшли, окрім того, що він родом з Луганщини.

Ті, кому не до вподоби моя незалежна позиція, жодного реального компромату на мене не знайшли, окрім того, що я родом з Луганщини. На мою думку, з «патріотизмом» на Волині трохи перегнули. Потрібно розрізняти, хто захисник держави, а хто пристосуванець. Хіба не картки  деяких народних депутатів, які неодноразово обирались від Волині голосували «За» «драконівські закони» 16 лютого, що стало початком війни в Україні, «За» перебування Чорноморського флоту Російської Федерації у Криму? Якщо людина з Донбасу, то це ще не означає, що вона не той українець. Так само, якщо вона російськомовна. Як україномовні так і російськомовні українці пліч о пліч в окопах боронили нашу Незалежність, і одні не є меншими патріотами, ніж інші. Хто насправді патріот Волині, а для кого це тільки місце для викачування грошей – не мені судити, хай волиняни дивляться по справам кожного, думають, і роблять свій вибір, – сказав Юрій Погуляйко.

Leave a Comment