Новини

Пішов з життя ветеран АТО, який поскандалив із Зеленським на Донбасі

У Миколаєві помер ветеран АТО, який поскандалив на Донбасі із Зеленським. Денис Янтар довий час боровся з онкологічним захворюванням. 

Про це повідомив у Facebook глава громадської ради при Міністерстві у справах ветеранів України Дмитро Шатровський, – передає Znaj.ua.

Так, стало відомо про передчасну смерть ветерана війни на Донбасі, який запам’ятався суперечкою з президентом України Володимиром Зеленським про розведення військ.

“Він не розповідав про свій страшний діагноз, про рак крові. Востаннє, коли з ним розмовляли, він говорив, що лягає в лікарню на лікування ноги, тому не може приїхати на з’їзд Руху Ветеранів України, почесним членом якого він є”, – написав Шатровський.

Як повідомило миколаївське видання НикВести, чоловік був активним учасником Революції гідності 2013-2014 років. Після початку війни став волонтером і допомагав батальйону “Азов”. Після загибелі в серпні 2014 року бійця “Азова” під час штурму окупованої Мар’їнки Янтар сам пішов на фронт. Брав участь у боях за Гранітне та Широкино.

Leave a Comment