Волинь Новини

У Луцьку виявили порушення у рішенні міськради щодо розміщення передвиборчої агітації

Представники ОПОРИ виявили порушення у рішенні Луцькради, щодо відведення місць для розміщення матеріалів передвиборчої агітації.

На офіційному сайті Луцької міської ради з’явилось розпорядження міського голови №245 «Про відведення місць для розміщення матеріалів передвиборної агітації», підписане секретарем ради, тимчасово в.о. міського голови Григорієм Пустовітом.

«Відвести на території міста Луцька місця для розміщення матеріалів передвиборної агітації на критих зупинках громадського транспорту, що знаходяться на балансі та обслуговуванні департаменту житлово-комунального господарства міської ради згідно з додатком», – зазначено у пункті 1 Розпорядження.

До розпорядження долучено додаток №1 з переліком критих зупинок громадського транспорту, які відведені для розміщення матеріалів передвиборчої агітації.

Таке рішення суперечить частині 17 статті 57 Виборчого кодексу України, де йдеться, зокрема, про те, що розміщення матеріалів передвиборчої агітації на зупинках громадського транспорту забороняється.

Leave a Comment