Волинь Новини

За допомогою гіпнозу цигани намагалися проникнути у квартиру лучанина

Інцидент стався вчора на вулиці Ярощука.

Лучанин Мирослав повернувся додому з покупками, й не зачинивши двері на ключ, зайшов у квартиру, аби поставити сумки. Раптом він почув, що вхідні двері прочинилися і поспішив у коридор глянути, хто прийшов. На порозі чоловік побачив двох підлітків-циган. Один з них, дивлячись в обличчя господаря почав щось нашіптувати, – передає Вісник.

–  Я машинально нахилився аби зрозуміти, що він говорить, і раптом відчув що втрачаю сили. Все розумію, але нічого не можу робити. Я лишень міцно вхопився за ручку дверей і з останніх сил захлопнув їх. Ще секунда-друга і я б відключився, –  розповідає Мирослав і впевнений, що до нього застосували гіпноз.

Як каже чоловік, у дивному стані він перебував ще близько пів години, але встиг зателефонувати сину, який живе поруч. Вони самі організували пошуки підлітків-ромів, і натрапили на них за головним корпусом Волинського національного університету. Помітивши переслідувачів, хлопці втекли. Однак, згодом, за орієнтуванням їх затримали патрульні і доставили у Луцький міськвідділ поліції. З підлітками провели профілактичну бесіду, зробили їхні фото, «відкатали» відбитки пальців й, оскільки будь-що пред’явити їм було складно, передали старшим родичам, які приїхали у відділок.

Як розповіли у поліції, хлопці – члени чисельної групи ромів із Закарпаття, які подорожують Україною. Зокрема до Луцька вони перебралися з Рівного. Ймовірно наступним пунктом призначення буде Львів.

Leave a Comment