Новини

Українка намагалась приховати зґвалтування 5-річної доньки в Єгипті

Днями стало відомо, що в Єгипті на популярному курорті Шарм-ель-Шейх сталося зґвалтування 5-річної дівчинки з України, однак найдивнішим виявилося те, що мати намагалася приховати справжню причину травми у дитини

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на ТСН.ua, яка цитує прес-службу поліції Сумської області.

Зазначається, що про цей випадок, який стався ще в червні, правоохоронці дізналися від Міністерства закордонних справ України. Співробітники поліції отримали повідомлення про те, що в лікарню популярного курорту була доставлена 5-річна мешканка Сум, для надання медичної допомоги з ознаками зґвалтування.

“За інформацією посольства України, малолітній дитині була невідкладно проведена операція, а також здійснено огляд лікарем-гінекологом. При огляді було виявлено специфічні фізичні травми, які могли бути отримані в результаті дій насильницького характеру”, – йдеться в повідомленні поліцейських.

При цьому в поліції підкреслили, що мати дотримується іншої версії причини появи травми. Дівчинка нібито травмувався в результаті невдалого стрибка в басейні.

За фактом події співробітники ГУНП в Сумській області порушили кримінальну справу за частиною 4 ст.153 (Сексуальне насильство) Кримінального кодексу України.

Leave a Comment