Новини

У Зеленського порадили Росії ввести санкції проти усіх українців разом

Офіс президента України Володимира Зеленського у жорсткій формі відреагував на запровадження Росією санкцій проти низки українських політиків.

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на прес-службу ОП.

“Якщо сьогоднішнє запровадження обмежувальних санкцій стосується принципових позицій, позицій, які так чи інакше зачіпають наше ставлення до безумовності територіальної цілісності України, до високих стандартів демократії, свободи та прав людини, до непорушності постулату про країну-окупанта, яка анексувала частину наших територій, то по всіх цих позиціях ми абсолютно єдині. Незалежно від партійної приналежності та політичних розбіжностей. І в такому разі рекомендуємо запроваджувати санкції відразу проти всіх наших парламентаріїв і навіть проти всіх наших громадян. З метою економії часу, необхідного для складання індивідуальних санкційних списків. Так буде чесно й справедливо”, – заявили в ОП.

Також канцелярія Зеленського “наїхала” на Росію в контексті прийдешніх місцевих виборів.

“Якщо ж має місце чергова спроба погратися в різні маніпуляції напередодні чергових виборів у нас (що, природно, виключати не можна, враховуючи схильність РФ до глобальних медійно-пропагандистських провокацій) і підіграти певним політичним групам, то, на жаль для російської сторони, всі подібні маніпуляції ми прекрасно вміємо читати й вони абсолютно не впливають на наше внутрішнє політичне здоров’я”, – йдеться у повідомленні.

Leave a Comment