Волинь Новини

Депутат Луцькради просить залучати муніципалів до патрулювання в місті

В районах Луцька де досі не встановлені камери відеоспостереження, просять передбачити вечірнє патрулювання інспекторів з муніципальної варти.

Про це йшлось сьогодні, 2 вересня, під час засідання постійної депутатської комісії з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів, – передає ВолиньUA.

Депутат від фракції ВО «Свобода» Богдан Богонос розповів, що у районах міста де досі не встановлені камери зовнішнього спостереження по Програмі «Безпечне місто» трапляються часті випадки руйнування комунального майна. Зважаючи на ці моменти, депутат просить керівника Департаменту муніципальної варти Юлію Сиротинську організувати вечірнє і нічне патролювання інспекторів.

«У Старому місті останнім часом збільшилась кількість випадків руйнування комунального майна. Мова йде про останній випадок, коли вандали понищили ліхтарі у сквері на Кафедральній. Такі події у вечірній час звісно насторожують мешканців. Тому було б доречно забезпечити патрулювання інспекторів муніципальної варти в цьому районі міста і в тих частинах, де досі не впроваджено систему «Безпесне місто»», – зауважив депутат Богдан Богонос.

Керівник Департаменту муніципальної варти Юлія Сиротинська повідомила, що про дану проблему в цій частині міста їм відомо, тому вже протягом останніх трьох днів, після 18 години, інспекторами «Групи швидкого реагування» здійснюється патрулювання Старого міста.

«Особливо під увагою Замкова площа, де молодь приїздить, веде себе шумно та курить кальян. До патрулювання також міркують долучати працівників поліції», – прокоментувала Юлія Сиротинська.

Leave a Comment