Волинь Новини

Повідомили, коли стартує футбольний сезон для луцької «Волині»

Уже цими вихідними «Волинь» та «Волинь-2» домашніми поєдинками розпочнуть свій шлях у чемпіонаті України сезону 2020-2021.

Про це повідомили на офіційному веб-сайті ФК «Волинь».

«Волинь» розпочне сезон у Першій лізі у суботу, 5 вересня. Підопічні Василя Сачка зіграють проти кременчуцького «Кременя». Матч відбудеться у Луцьку на стадіоні «Авангард». Початок – 18:00.

«Волинь-2» свій перший матч у Другій лізі чемпіонату України також зіграє вдома. Суперниками нашої другої команди будуть футболісти вінницької «Ниви». Матч пройде у Луцьку на стадіоні «Підшипник». Початок – о 16:00. Пряму трансляцію матчу дивіться на нашому клубному каналі в Youtube. Посилання на трансляцію буде на нашому сайті та в соцмережах за день-два до гри.

Звісно ж, зараз ведеться багато розмов щодо допуску вболівальників на трибунах, і в ПФЛ готується відповідне рішення. Утім, перші матчі нового сезону з глядачами усе ще під питанням. Стежте за новинами на нашому сайті – ми обов’язково повідомимо вам, якщо радісна звістка про глядачів на трибунах все ж прийде до клубів від організаторів змагань.

Leave a Comment