Волинь Новини

На Волині закликають зберегти залізничну дорогу. (ФОТО)

Волиняни закликають зберегти залізничну дорогу Ковель – Камінь-Каширськ та зробити її туристичним хабом.

Про це повідомляє  – Ковель онлайн.

“Ширяться панічні настрої про те, що мовляв Камінь-Каширську залізницю починають розбирати. Тому все-таки як на мене залізнична колія від Камінь-Каширська до Ковеля могла б бути запросто туристичним хабом. Яким чином? Та клікніть в інтернеті і побачите в якому напрямку. Кругом колії ліси, озера та інші привабливі місця.

На колії в доступній формі їздитимуть наприклад вагон ресторан або платформа на колесах на ходу представляючи цікаві краєвиди надаючи громадянам послуги ресторанного бізнесу або просто каву або чай. Кругом впритул до колії ліс, чагарники та інші приваблива рослинність.

Перша станція в Ковельському районі здається рідне село керівника Районної ради Ковельського району, село увійшло у чати туристичних агенцій. Станція Сошично озеро одне чи друге, станція Нуйно озеро Добре, станція Камінь-Каширський озера одне, два десяток для громадян Польщі чи Німеччини.

Припустимо назвемо цей туристичний хаб Коширським шляхом. Коли проїжджаєш/проїжджав раніше по цьому напрямку мені здавалося, що маємо на Поліссі просто зелене Метро під відкритим небом. На вашу думку чи варто підтримати таку ідею розбудови нашого зеленого Метро Коширського шляху.”, – йдеться у дописі.

Leave a Comment