Новини

29-річний чоловік викрав 4-річну дівчинку на АЗС — поки батьки не бачили

На Бориспільській автомобільній заправній станції 29-річний місцевий житель Максим Янов викрав дівчинку.

Це сталося на вулиці Лютнева, 1. За словами очевидців, батько дитини в цей момент знаходився в автомобілі, а сама дівчинка зайшла з мамою на заправку і розглядала іграшки, поки жінка стояла на касі. Про це повідомили в прес-службі Національної поліції в київській області, – передає Znaj.ua.

У цей момент невідомий чоловік підійшов до дитини і взяв її на руки, після чого він встиг вийти на вулицю, змусити дівчинку сісти до себе в машину і сховатися в невідомому напрямку.

Для розшуку зловмисника і затримання, за словами глави поліції Київської області Андрія Непобутова, була введена спеціальна поліцейська операція “Перехоплення”. Підозрюваний був затриманий в межах міста, завдяки тому, що були залучені наряди місцевої поліції, столиці та сусідніх областей на ряду зі співробітниками Управління карного розшуку поліції Київської області.

View this post on Instagram

ᅠ‼️НОВА ІНФОРМАЦІЯ‼️ (ред.29/08/20 15:45) Зловмиснику, який викрав дівчинку, оголошено про підозру у скоєнні трьох злочинів ᅠ Слідчі Бориспільського відділу поліції за процесуальним керівництвом місцевої прокуратури оголосили 29-річному чоловіку про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч. 2 ст. 146 (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини), за ч. 4 ст. 153 (Сексуальне насильство) та за  ст. 15 (Замах на кримінальне правопорушення) ч. 4 ст. 152 (Зґвалтування) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, яке загрожує чоловіку – позбавлення волі на строк від десяти до п’ятнадцяти років. ᅠ Запобіжний захід молодику обере суд. Правоохоронці звернуться до суду із клопотанням щодо обрання зловмиснику запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. ᅠ Відділ комунікації поліції Київської області 🔹🔹🔹 ᅠ ОНОВЛЕННЯ (29/0820 12:00) ᅠ "І так відомо, що це педофіл, його затримали зі спущеними штанами за хвилину до того як він хотів робити страшне, розірвавши одяг на дівчинці, яка була на задньому сидінні його автомобіля … 28.08.2020 о 19:55 Як виявилось, викрадач Максим Янов, мешканець м.Бориспіль. ᅠ Поки мама була на касі заправки "ОККО, а тато в машині, дівчинка розглядала іграшки, підійшов невідомий і забрав дитину на рукмі і забрав до себе в машину." ᅠ ©Руслан Олегович ᅠ ✧ #boryspilchany

A post shared by ПРО БОРИСПІЛЬ • НОВИНИ • ПОДІЇ (@boryspilchany) on

Представники правоохоронних органів повідомляють:

“Незважаючи на всі складнощі пошуків, працівникам поліції вдалося розшукати викрадача протягом двох годин і врятувати дівчинку від біди. Зловмисником виявився 29-річний чоловік місцевий житель. Дівчинку повернули батькам неушкодженою”. Деякі користувачі iнтернету в соціальних мережах розповіли про доброчесність цієї людини, так як є його знайомими.

Зі зловмисником зараз ведуться слідчі заходи.

Leave a Comment