Новини

Зеленський: Сподіваюся, після закінчення каденції люди не захочуть плюнути мені в обличчя

Президент України Володимир Зеленський сподівається, що після завершення президентської каденції він зможе “спокійно ходити вулицями всієї країни”.

Про це він сказав в інтерв’ю телеканалу Euronews.

“Що по-справжньому важливо для мене, коли я перестану бути президентом України, я зможу спокійно ходити вулицями не тільки Києва, а й усієї країни. Найкращий результат – гордість народу за мене, але навіть без цього як мінімум хочеться, щоб люди віталися зі мною при зустрічі. Я сподіваюся, що їм не захочеться сказати мені щось неприємне або ще гірше – я сподіваюся, що люди не захочуть плюнути мені в обличчя”, – заявив Зеленський.

За його словами, “багато політиків закінчують свою кар’єру саме так – не виходять до народу, не повертаються в суспільство через те, як вони вели свою політику”. Зеленський додав, що намагається працювати так, “щоб мені не було соромно”.

“Усе, що я роблю, – я роблю, щоб мої діти мене не соромилися, і найголовніше – щоб моїм батькам не було соромно за мене. Це для мене найголовніше”, – додав він.

Володимира Зеленського обрали президентом України 21 квітня 2019 року, вступив на посаду 20 травня. У другому турі виборів за нього віддало голоси 73,22% виборців, за тодішнього президента Петра Порошенка – 24,45%.

До обрання президентом Зеленський був актором, художнім керівником студії “Квартал 95”.
Наступні президентські вибори в Україні мають відбутися 2024 року. Чи буде в них брати участь Зеленський, поки невідомо.

Leave a Comment