Волинь Новини

Волинський нардеп спрогнозував, які партії пройдуть до Волиньради на місцевих виборах

Нардеп-мажоритарник від 20 округу Волині – Вячеслав Рубльов спрогнозував, які політсили пройдуть до оновленої Волиньради після місцевих виборів.

Про це він повідомив в інтерв’ю виданню Перший.

Політик спрогнозував, яку політичну силу представлятиме новий голова облради та які політсили будуть представлені в облраді, а які – ні.

На думку, нардепа очолюватиме облраду буде представник від партії «За майбутнє».

Важко прогнозувати відсотки. Але те, що я бачу з досвіду цієї ради, яка показала приклад всій Україні, як можна працювати, то більшість, думаю, буде формуватися на основі партії «За майбутнє».

А хто буде по ліву, чи по праву руку від голови, покажуть рейтинги партій і кожна команда зокрема.

На запитання хто точно не буде представлений в облраді нардеп відповів:

Переконаний, що не буде «Нашого краю», Радикальної партії Олега Ляшка. «Батьківщина» буде, «Європейська солідарність» буде. З’явиться «Слуга народу», безперечно. З’явиться «За майбутнє», «Свобода», думаю, зможе акумулювати свій електорат. Хоча під час президентської виборчої компанії він трохи перетік в ЄС. Гарно попрацюють – зможуть повернути.

 

Нагадаємо, Вячеслав Рубльов раніше був членом партій ВО «Батьківщина» та політичної партії «Українське Об’єднання Патріотів – УКРОП».

У 2019 році був обраний депутатом Верховної Ради 9 скликання від партії «Слуга народу» за виборчим округом №20 (Волинська область) як безпартійний. Член однойменної фракції. Член Комітету з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування.

Leave a Comment