Новини

Зеленський повідомив коли в Україні буде великий парад

Президент Володимир Зеленський заявив, що військова техніка повинна бути на Сході, а не на параді в Києві, а великий парад в Україні влаштують, коли вона поверне всі свої території.

Про це він сказав виступаючи в центрі Києва з нагоди Дня Незалежності, – передає Politeka.

“Сьогодні всіх ветеранів, добровольців і волонтерів українці зможуть щиро подякувати і вклонитися їм під час їх ходи Хрещатиком. А наша військова техніка сьогодні на Сході. І я впевнений, що саме так і повинно бути. Тому що танки, бронетранспортери, літаки – це не атракціон для киян і гостей столиці в країні, яка захищає свій суверенітет зі зброєю в руках», – заявив Зеленський.

На його думку, зараз військовій техніці ЗСУ не місце в Києві.

“Техніка повинна бути не в мирному Києві, а на передовій. Там, де вона зараз потрібна. І тільки так і повинно бути, якщо ми поважаємо свою армію”, – завив Зеленський.

При цьому він додав, що парад відбудеться, коли Україні повернуться всі території.

«А парад у нас обов’язково буде в майбутньому-парад української перемоги, коли ми повернемо всіх наших людей і всі наші території, коли на нашій землі буде міцний мир. Ми зробимо великий парад всіх наших військ і техніки. Парад, після якого більше ні в кого навіть не виникне думки порушити мир в Україні, зазіхнути на її свободу і незалежність”, – підсумував Зеленський.

Зазначимо, не всі згодні з такою позицією.

Leave a Comment