Волинь Новини

Міськрада звернулася до правоохоронних органів через будівництво в Луцьку

На проспекті Відродження, 29а у Луцьку відбувається будівництво, яке на думку чиновників Луцькради порушує вимоги щодо відстані до існуючих споруд, поверховості й висотності.

Однак у Луцькій міській раді повідомляють, що згідно з чинним законодавством у них не має інструментів щоб його зупинити, – передає ІА Волинські новини.

Саме тому міськрада, у межах своїх повноважень, звернулася до прокуратури Волинської області та Головного управління Національної поліції України, аби вони внесли відомості до ЄРДП та провели якісне, об’єктивне та незалежне досудове розслідування дій державного реєстратора Куклинської сільської ради Маневицького району Ященка В.О. щодо реєстрації права власності на житловий будинок з нежитловими приміщеннями на проспекті Відродження, 29а.

Ще одне звернення спрямували у Міністерство юстиції України з проханням розглянути скаргу Луцької міської ради на рішення державного реєстратора Куклинської сільської ради Маневицького району Ященка В.О. та скасувати рішення про державну реєстрацію, анулювати доступ вищезазначеному державному реєстратору до Державного реєстру прав.

Leave a Comment