Важливо Волинь Новини

Головний лікар Володимир-Волинського ТМО Тетяна Ващук пояснила чому спалахнув скандал навколо лікарні

Сьогодні зранку кілька десятків людей зібралися біля Володимир-Волинської лікарні аби стати на захист лікаря-травматолога Андрія Веремєєнка, якого ніби то «виживають» із лікарні створюючи неналежні умови праці.

Поспілкуватись із невдоволеними вийшла і головний лікар Володимир-Волинського ТМО Тетяна Ващук, однак їй не дозволили розповісти про те, що відбувається насправді.

Журналісти видання Волинь infa звернулися за коментарем до Тетяни Ващук і як виявилось, конфлікт, який склався навколо лікаря Андрія Веремеєєнка носить прямо протилежний характер.

«Вчора начмед з головною медсестрою пішли на планову перевірку роботи поліклінічного відділення, після чого мені повідомили, що лікар Веремєєнко закрив нову операційну поліклінічного відділення з однієї сторони на замок і підпер її столом і не впускає інших лікарів проводити необхідні маніпуляції, аргументуючи це тим, що це його операційна. Я пішла до цього лікаря і попередила аби він не робив такого, адже це не приватна власність й інші лікарі в праві там теж надавати допомогу хворим, адже існує посадова інструкція і нормативно-правові акти якими у своїй роботі мають керуватися всі лікарі.

Після моєї розмови з ним, лікар Веремєєнко запевнив, що надасть іншим лікарям доступ до операційної, але водночас написав пост у фейсбуці, де заявив, що його ніби то «виживають» з лікарні і не дають працювати, разом з тим увівши людей в оману», – розповідає Тетяна Ващук.

Керівниця закладу запевняє, що ніхто не намагається вигнати з роботи лікаря-травматолога Андрія Веремєєнка, але разом з тим, вона не дозволить свавілля в увіреному їй закладі.

«Мені дуже неприємно, що увівши людей в оману виникла така конфліктна ситуація із погрозами мені, як головному лікарю та попри все я хочу аби лікар Андрій Веремєєнко залишився працювати у нашій лікарні, однак він має дотримуватися законодавства, режиму роботи і своєї посадової інструкції. Це все, що від нього вимагається», – зауважила Тетяна Ващук.

Leave a Comment