Важливо Волинь Новини

Луцькрада відмовилась проводити слухання, щодо протиправної діяльності мунварти

 Виконавчий комітет Луцької міської ради за підписом Григорія Недопада відмовив у проведенні громадських слухань, щодо протиправної діяльності Департаменту муніципальної варти Луцькради.

Про це повідомляє видання ЛУЧЕСЬК з посиланням на сторінку громадської організації «Розвиток Мікрорайонів Міста» у мережі фейсбук.

Вагомою причиною, щоб не проводити слухання, на думку чиновників Луцькради, є адаптивний карантин в місті, який подовжено до 31 серпня. Але в свою чергу чиновники не повідомили про можливе перенесення слухань та чи вони взагалі відбудуться чи то спеціально чи з необачності, не вказали.

Нагадаємо, 28 липня член правління громадської організації «Розвиток Мікрорайонів Міста» Дмитро Климук передав у Луцьку міську раду колективне звернення про проведення громадських слухань щодо діяльності Департаменту муніципальної варти. Щоб дотриматись усіх вимог карантину провести запропонували на стадіоні «Авангард» або ж іподромі, що в центральному парку. Дата- 26 серпня 2020 року.

До слова, для проведення громадських слухань потрібно зібрати 500 підписів. Та оскільки незадоволених діяннями мунварти лучан набагато більше, то лише за два дні на бланках під зверненням підписалося 749 осіб. Чимало серед них підприємців Центрального ринку.

На изображении может находиться: один или несколько человек, люди стоят и в помещении

На изображении может находиться: один или несколько человек

Нет описания фото.

Нет описания фото.

Leave a Comment