Новини

ЗМІ опублікували нові фото «кладовища» російської військової техніки під Ростовом

У Мережі з’явилися нові знімки з «кладовища» військової техніки країни-агресора, знищеної на Донбасі. Зроблені вони під Ростовом.

Про це повідомляє «Український мілітарний портал».

Йдеться про збірку фотографій, яка раніше з’являлися на сторінках місцевих жителів, які змогли потрапити на територію зберігання спаленої техніки. На знімках – танки, бронетехніка, системи залпового вогню.

«Кладовище згорілої військової техніки біля села Синявське. Звідки її стільки? Ми, начебто, ні з ким не воюємо», – свідчить підпис під фотографіями.

Тим часом, про те, що під Ростовом є «цвинтар» знали і раніше. Туди з початку російської агресії проти України звозять знищену на Донбасі бронетехніку.

На нових фото можна розглянути розпізнавальні знаки окупаційної армії у вигляді білих кіл. Так помичали російську техніку під час вторгнення.

Ще можливо впізнати знищений сучасний танк армії РФ моделі Т-72Б3. На озброєнні він з 2013 року. Його відрізняє наявність динамічного захисту Контакт-5, датчика вітру і сучасного прицілу Сосна-У. Все це є на фотографії знищеного танка в Ростовській області.

Імовірно, танк Т-72Б3 спалили українські воїни 26 серпня 2014 року, після чого його доставили в польовий табір в Ростовській області.

Leave a Comment