Новини

У МОЗ назвали чотири епіцентри COVID-19 в Україні

Найбільшу кількість нових випадків коронавірусу протягом минуло ї доби, 17 серпня, було виявлено в чотирьох областях України. Показово, що цього разу до переліку не потрапив Київ. Антилідерів за захворюваністю назвав 18 серпня під час брифінгу міністр охорони здоров’я Максим Степанов, – інформує OBOZREVATEL. Йдеться про Харківщину, Львівщину, Буковину та Прикарпаття.

“Якщо говорити в розрізі регіонів, то за останню добу найбільшу кількість випадків зареєстровано в Харківській області – 204, Львівській області – 181, Чернівецькій області – 172, Івано-Франківській області – 169”, – сказав урядовець.

З огляду на озвучену статистику, Степанов закликав людей не забувати про елементарні заходи безпеки, аби якомога швидше повернутися у звичне русло життя.

“Ви бачите, що кількість хворих у нас не падає, вона зростає. Ми вважаємо, що дуже важливо дотримуватися тих рекомендацій, які надає МОЗ. Усіх правил, які встановлені на території країни. Це дуже важливо, щоб ми могли перемогти нарешті коронавірусну хворобу й повернутися до звичного життя”, – звернувся міністр до українців.

Leave a Comment