Волинь Новини

Треба діставати ковдри: cиноптики дали прогноз погоди в Україні на вихідні

У більшості регіонів Україні на вихідні 15 та 16 серпня очікується тепла, сонячна погода, однак захід накриють дощі з грозами. Такий прогноз на суботу і неділю дала синоптик Наталка Діденко.

За її словами, 15 ТА 16 серпня погоду в Україні визначатиме антициклон Emil. Загалом у ці дні опадів не передбачається, однак у деяких регіонах вируватиме негода.

Так, у суботу в прикарпатських областях існує ймовірність дощу та грози. Крім цього, у неділю у Сумській, Харківській та Чернігівській областях збільшиться хмарність, можливі локальні невеликі дощі. Температура повітря та коливатиметься на рівні +24…+28 градусів.

Тоді як у північних та східних регіонах в суботу стовпчики термометрів опустяться до +19…+24 градуси. Однак, наступного дня, у неділю, там потеплішає до +23…+27 градусів.

“Найближча мінімальна температура повітря у східних та північних областях +9+13 градусів – це вже треба дістати не просто пледи, а ковдри…Врахуйте, що ночі вже явно прохолодні”, – додала синоптик.

У Києві 15-16 серпня очікується сонячна погода “з красивими білими купчастими хмарками”.  Температура повітря у суботу становитиме  +23 градуси, а в неділю стовпчики термометрів піднімуться до +25…+27 градусів.

Наступного тижня синоптик спрогнозувала спеку до +30 градусів.

Leave a Comment