Новини

Лукашенко назвав країну, в яку втік би у випадку білоруського Майдану

Президент Білорусі Олександр Лукашенко повторює долю колишнього президента-втікача України Віктора Януковича.

Як передає Politeka, таку думку висловила журналістка та дружина Дмитра Гордона Олеся Бацман на своїй сторінці в соцмережі.

Вона наголосила, що в нещодавньому інтерв’ю Дмитру Гордону Лукашенко акцентував на тому, що ніколи не повторить долю українського президента і не втече.

“З усіх лідерів різних країн Лукашенко, свідомо чи ні, вже тоді приміряв на себе біографію саме Януковича. І зараз він робить його ж фатальні помилки”, – вважає журналістка.

Вона наголосила, що свого часу Янукович побиттям студентів отримав справжній масовий Майдан – і тепер президент Білорусі звірствами силовиків спровокував людей виходити на протести і страйки.

Remote file

“Умовно кажучи, якщо відразу після виборів на вулиці хлинула активна молодь, то сьогодні своєю жорстокістю Лукашенко змусив вийти їхніх батьків. Можливо, до цього їх не цікавила політика. Вони дозволяли і прощали йому 26 років його авторитарне управління, але вони не пробачать тортури і приниження своїх дітей і онуків”, – написала Бацман.

Журналістка прогнозує, що Лукашенко повторить долю Януковича та втече з країни, при цьому припускає, що це може бути Китай.

“Знову ж, для уважних. В інтерв’ю Лукашенко, відповідаючи на питання, куди б він теоретично побіг, в першу чергу, назвав Китай. Стежимо за подіями”, – додала вона.

Leave a Comment