Важливо Волинь Новини

На Волині покарали 45 депутатів за правопорушення, які пов’язані з корупцією

Горохівський районний суд за участі прокурора Горохівського відділу Володимир-Волинської місцевої прокуратури притягнув до відповідальності за адміністративне правопорушення, пов’язане з корупцією, депутата Холонівської сільської ради Горохівського району.

Про це повідомляє пресслужба прокуратури Волинської області, – передає Волинь online.

Обранець громади, всупереч вимогам ст. 45 Закону України “Про запобігання корупції”, несвоєчасно без поважних причин подав декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за 2018 рік.

Суд визнав його винним у порушенні вимог фінансового контролю (адміністративне правопорушення, передбачене ч. 1 ст. 172-6 Кодексу України про адміністративні правопорушення) та призначив покарання у виді штрафу в розмірі 850 грн. зі сплатою 420 грн судового збору.

Зауважимо, що цьогоріч на Волині за вчинення аналогічних порушень вимог фінансового контролю визнано винними із накладенням штрафів ще 44 депутати сільських та селищних рад Ковельського, Маневицького, Ратнівського, Любомльського, Ківерцівського, Турійського та Локачинського районів.

Leave a Comment