Волинь Новини

У Луцьку конфлікт на прибудинковій території через знищення дерев

Мешканці луцької багатоповерхівки на Соборності, 13-б проти зрізування дерев у дворі, яке замовили жителі ОСББ будинку, що поруч, на Молоді 17-б, – розповіла лучанка Наталія Рисак.

Лучанка Наталія Рисак розповідає, що в березні робили реконструкцію всього двору, укладали бруківку, були всі служби, які організовано спилювали дерева. Прибудинкову дорогу розширили, спиляли горіх, тую. Це все робили цілеспрямовано, – каже жінка. Зараз на алеї не залишилося ніякого затінку, – говорить мешканка будинку по Соборності 13-б Людмила Приймак, – передає Суспільне.Волинь.

Дерева нікому не становили загрозу, вони були менш як п’ять метрів, не були в аварійному стані, на дорогу не хилилися, їх підстригали, вони плодоносили, – розповідає мешканка будинку на Соборності 13-б Тетяна. Жінка каже: “Їх позначила колишня голова ОСББ того будинку і вирішила, що вона хоче їх зрізати. Вона мала це узгодити з нашою

Голова ОСББ багатоповерхівки на Молоді 17-б, Сергій Сироватка підтвердив, що зрізування дерев замовили вони. За словами чоловіка, дерева які потрібно зрізати визначила екологічна інспекція.

Аби перевірити чи законно зрізають дерева, люди викликали поліцію та муніципальну варту. Робітник Тарас, показує документи, згідно з якими розпочав роботу. Каже, в документі йдеться про зрізування 22 дерев.

Благоустрій чи знищення дерев: конфлікт на прибудинковій території у Луцьку

Зі слів речника патрульної поліції Богдана Павловича, порушень громадського порядку не фіксували. Дозвільні документи на зрізування дерев перевірили. Каже: порушень немає.

 

Leave a Comment